Добре дошли!

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 
 Връщане на стока до 14 дни след получаването й
 
Стока  закупена от ОНЛАЙН МАГАЗИН  BOXX.BG  може да бъде върната до 14 дни след получаването й, съгласно чл. 55, ал. 1 и ал.2 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП).  Върнатата стока трябва да бъде в безупречен търговски вид: оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е употребявана освен за проба, да няма ароматии други препарати по не.
 
Връщането на стоката и възстановяване на сумата става по куриер с НАЛОЖЕН ПЛАЖЕЖ        (наложения платеж е стайността на стоката, която трябва да Ви бъде възстановена без транспартните разходи), като стоката трябва да  бъде изпратена с опция „ПРЕГЛЕД“ и с всички придружаващи я документи, като ФИСКАЛЕН БОН (касова бележка)  и/или ФАКТУРА за съответната стока. В случай на липсваща опция „ПРЕГЛЕД“, стоката няма да бъде приета.
 
След направен ПРЕГЛЕД на стоката от наш служител, същата няма да бъде приета ако:
- има повредена оригинална опаковка
- има нарушения в търговския вид на стоката
- има липсващи етикети
- има липсващ ФИСКАЛЕН БОН (касова бележка) и/или ФАКТУРА за съответната стока
 
Връщане на стока след изтичане на 14 дни от получаването й
 
След изтичането на 14-дневният срок, потребителят може да върне стоката само в случай че тя е дефектирала. 
Връщането на стоката и възстановяване на сумата става по куриер с НАЛОЖЕН ПЛАЖЕЖ       (наложения платеж е стайността на стоката, която трябва да Ви бъде възстановена), като стоката трябва да бъде изпратена с опция „ПРЕГЛЕД“ и с всички придружаващи я документи, като ФИСКАЛЕН БОН (касова бележка)  и/или ФАКТУРА за съответната стока. В случай на липсваща опция „ПРЕГЛЕД“, стоката няма да бъде приета.
  
След направен ПРЕГЛЕД на стоката от наш служител, същата няма да бъде приета ако:
дефекта на стоката не е по вина на производителя
има липсващ ФИСКАЛЕН БОН (касова бележка) и/или ФАКТУРА за съответната стока
 
Замяна на стока
 
Замяна на стока може да бъде направена в случай че:
 
- искате друг размер от продукта
- искате друг цвят от продукта
- искате да замените закупения от Вас продукт с друг продукт
- поради грешно изпратена стока
- поради изпратена стока с дефект
 
В случай, че искате да замените стока закупена от ОНЛАЙН МАГАЗИН  BOXX.BG, моля да ни уведомите чрез телефонно обаждане на номер 0895 41 59 21 или с изпращане на електронно съобщение на info@boxx.bg, като задължително посочите Вашите имена и телефон за връзка, за да уточним причината за замяната и желаната от Вас стока.
 
При замяна на стока закупена от ОНЛАЙН МАГАЗИН BOXX.BG, транспортните разходи са за сметка на потребителя с изключение на случайте, когато стоката е с дефект или се налага връщане поради грешно изпратена стока.